Winkel in de buurt

Selecteer een winkel in de buurt:

Lynx
Lynx

Rose
Groen

Geen-art-keurmerk
Geen-art-keurmerk

85
85

5,5
5,5

Van 0 tot 0

Kettingsloten

Onze kettingsloten zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra beveiliging. Deze sloten zijn gemaakt van gehard staal en bieden een hoge mate van bescherming tegen diefstal. Bovendien hebben verschillende modellen een ART keurmerk, wat betekent dat ze zijn goedgekeurd door een onafhankelijke stichting die de kwaliteit en veiligheid van sloten beoordeelt.

Onze kettingsloten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes om aan de verschillende behoeften van fietsers te voldoen. Alle modellen zijn uitgerust met een beschermhoes om schade aan de fiets te voorkomen. We hebben ook insteeksloten die passen in een bijpassend ringslot, zodat je maar één sleutel nodig hebt voor beide sloten.

Onze kettingsloten komen van gerenommeerde merken als Lynx, Axa, Simson, Abus en Protect. Het is belangrijk om te weten dat een kettingslot alleen niet voldoende is om diefstal volledig te voorkomen. Het is altijd belangrijk om je fiets aan een vast object te bevestigen en hem goed op slot te zetten om diefstal te voorkomen.
Toon meer